RESTOCK SALE 25% KORTING

Over frozy

Mijn naam is Jelle Dekker, de oprichter van Frozy.

Mijn avontuur begon toen ikzelf vastzat in een verstikkende comfortzone, een periode waarin ik het gevoel had dat ik niets deed met mijn leven. Vastbesloten om de beste versie van mezelf te worden, begon ik me te verdiepen in boeken en podcasts en daar ontdekte ik koud water therapie.

Vol moed kocht ik een ijsbad en begon ik aan mijn reis naar de beste versie van mezelf. Het voelde als een duik in het onbekende. Na mijn eerste ijsbad ging er een wereld voor mij open. Ik werd veerkrachtiger, had meer energie, vol zelfvertrouwen en klaar voor nieuwe uitdagingen. Het koude water heeft mijn ogen geopend om de beste versie van mezelf te worden.

Het inzicht dat ik verwierf, inspireerde me om Frozy op te richten – een plek waar anderen dezelfde kracht kunnen ervaren die koud water therapie in mijn leven bracht. Bij Frozy gaat het niet slechts om de ice tubs, het gaat om het doorbreken van persoonlijke grenzen, het overwinnen van angsten en het ontdekken van ware persoonlijke groei.

Wij zijn hier om jou te helpen je comfortzone te verlaten en het onbekende te omarmen. Ga met ons mee op een reis van zelfontdekking en transformatie. Stap uit je comfortzone en ontdek de kracht van koud water therapie. Welkom bij Frozy 

De missie van frozy

Bij Frozy omarmen we de koudwatertherapie als een krachtig middel om ons lichaam en geest te versterken. Onze Ice Tubs zijn ontworpen om je te helpen de voordelen van koud water te ervaren, van het bevorderen van herstel en het versterken van het immuunsysteem tot het verhogen van je energieniveau en het verbeteren van je mentale scherpte.

Maar we gaan verder dan alleen het aanbieden van kwalitatieve producten. Onze missie is om een gemeenschap van individuen te inspireren en te ondersteunen die vastbesloten zijn om hun volledige potentieel te bereiken. Bij Frozy geloven we dat wanneer je de kou omarmt, jij je innerlijke kracht ontketent en je ware vermogen onthult.

Het motto van Frozy

“Embrace the cold, unleash your power” is ons motto. We nodigen je uit om jezelf uit te dagen, je grenzen te verleggen en jezelf te bevrijden van de beperkingen die je jezelf hebt opgelegd. Stap uit je comfortzone, omarm de kou, en ontdek de ongekende kracht die in jou schuilt.

Het doel van Frozy

Het doel van Frozy is om je te ondersteunen op je reis naar persoonlijke groei en welzijn! Dit doen wij door je de kans te bieden om uit je comfort zone te stappen en je denken te verruimen, om de beste versie van jezelf te worden.