RESTOCK SALE 25% KORTING

Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen onder het aankoopbedrag van € 50,00 rekenen wij € 6,95 verzendkosten. Alle bestellingen boven de € 50 worden gratis verzonden.

Wat is de levertijd?

De bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen geleverd na ontvangst van je betaling. Wij doen ons uiterste best om de producten zo snel mogelijk te verzenden. Wanneer je na 4 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen neem je contact op met de klantenservice.

Wij werken samen met PostNL om ervoor te zorgen dat je bestelling zo goed mogelijk wordt geleverd. 

Wat is de status van mijn bestelling?

Zodra je bestelling verzonden is, ontvan je een verzendbevestiging per e-mail. Deze verzendbevestiging bevat een track and trace-code waarmee je de voortgang van je bestelling kunt volgen.

Kan ik het afleveradres wijzigen?

Na het plaatsen van je bestelling is het niet mogelijk om het afleveradres te wijzigen. We adviseren je daarom om zorgvuldig het juiste afleveradres te selecteren tijdens het voorbereiden van je bestelling. Als klant ben je altijd verantwoordelijk voor het correct opgeven van het afleveradres.

Houd er rekening mee dat Frozy het recht behoudt om kosten in rekening te brengen als gevolg van een fout bij het opgeven van het afleveradres. In het geval van een onjuist opgegeven afleveradres waarbij de zending verloren gaat, zijn de kosten en risico’s voor de klant.